Recep lasagne
Hallo ik ben Sjoerd Bokma. ik ga hier een recep voor lasagne uitlegen. ingrediënten:
verse lasagne bladen
lasagne sausmix Honig
gezeefde tomaten
tomatenpure
kaas
courgette
paprika
ui
knoflook
ovenschaal
boter
basilicum
water
melk
mozarela
bereiding: verwaarm de oven voor op 200 graden. Snij de paprika courgette en de ui in kleine stukjes. Doe olijfolie in een pan doe daar de tomatenpure de ui de knoflook en indien u gehakt gebruikt dat er ook bij doen. Roer dat goed door elkaar en indien de gehakt rul en bruin. Voeg de courgette en de paprika toen roer dit goed en laat rusten. maak de bechemail saus door de op het pak aangegeven melk toe te voegen en doe de mix er bij roer dit goed en laat staan. Maak de saus door 400ml melk en 400ml water toe te voegen, roer dit goed zodat er geen klonten zijn. Als er geen klonten meer zijn doe dan de basilicum toe en laat rusten. Zodra de saus goed is gaat u bouwen begin met een laag saus en dan met de bladen ongeveer drie. Herhaal dit proces en voeg in het midden de mozarella toe. op het laast voegt u de bechemail toe en doet u er een laag kaas op. Zet ongeveer 25 minuten in de voor verwarmde oven. Als het klaar is pakt u het uit de oven en laat het ongeveer 5 minuten afkoelen. Eet smakelijk.