Gefeliciteerd
20-04-2014 10:09Hoi Lissane
Van harte gefeliciteerd met je verjaardag .
We hopen dat je een leuke verjaardag krijgt.
Met veel kadootjes.
Komen er nog vriendenkids?
Groetjes van Rick
En Jesse En Elin
Hoi Lissane
Van harte gefeliciteerd met je verjaardag .
We hopen dat je een leuke verjaardag krijgt.
Met veel kadootjes.
Komen er nog vriendenkids?
Groetjes van Rick
En Jesse En Elin
Wat is een Elfje.
Dat zijn 11 woorden over iets.
zin 1 1 woord.
zin 2 2 woorden
zin 3 3 woorden
zin 4 4 woorden
zin 5 1 woord
bijvoorbeeld een Elfje over sneeuw
nu laat ik er een zien
sneeuw
heel leuk
ook heel kout
sneeuwballen gooien naar elkaar
raaaakkk!!
rick
Hoi ik ben Lisanne Hamoen en ik ga nu een recept schrijven. Warme appels met koude vanillevla.
2 stevige appels (goudrenet, jonagold of braebum)
1 eetlepel gele rozijnen
1/2 eetlepel donkerbruine basterdsuiker
1/3 theelepel gemalen kaneel
30 gram boter
100 ml vanillevla
50 ml slagroom
1 pakje vanillesuiker
Eerst:
1.Verwarm de oven voor op 190
2.Schil de appels, haal het klokhuis eruit en snijd een plakje van de onderkant zodat ze beter blijven staan.
3.Snijd 15 gram boter in blokjes en smelt de andere helft.
Dan:
4.Kneed de rozijnen met de basterdsuiker, kaneel en blokjes boter en vul de appelholtes met dit mengsel.
5.Doe de gesmolten boter in een kleine ovenschaal die net om de appels past.
6.Zet de appels in de schaal en bak ze zo'n 45 minuten in de hete oven. Ze zijn dan zacht, maar hebben nog hun vorm.
7.Klop de vla met slagroom en vanillesuiker.
8.Schenk de koude vla over de warme appels.
Hallo ik ben Sjoerd Bokma. ik ga hier een recep voor lasagne uitlegen. ingrediënten:
verse lasagne bladen
lasagne sausmix Honig
gezeefde tomaten
tomatenpure
kaas
courgette
paprika
ui
knoflook
ovenschaal
boter
basilicum
water
melk
mozarela
bereiding: verwaarm de oven voor op 200 graden. Snij de paprika courgette en de ui in kleine stukjes. Doe olijfolie in een pan doe daar de tomatenpure de ui de knoflook en indien u gehakt gebruikt dat er ook bij doen. Roer dat goed door elkaar en indien de gehakt rul en bruin. Voeg de courgette en de paprika toen roer dit goed en laat rusten. maak de bechemail saus door de op het pak aangegeven melk toe te voegen en doe de mix er bij roer dit goed en laat staan. Maak de saus door 400ml melk en 400ml water toe te voegen, roer dit goed zodat er geen klonten zijn. Als er geen klonten meer zijn doe dan de basilicum toe en laat rusten. Zodra de saus goed is gaat u bouwen begin met een laag saus en dan met de bladen ongeveer drie. Herhaal dit proces en voeg in het midden de mozarella toe. op het laast voegt u de bechemail toe en doet u er een laag kaas op. Zet ongeveer 25 minuten in de voor verwarmde oven. Als het klaar is pakt u het uit de oven en laat het ongeveer 5 minuten afkoelen. Eet smakelijk.